Edufact staat voor een projectmatige aanpak die door opdrachtgevers zeer gewaardeerd wordt. De combinatie van een goede kennis van zaken, ervaring in grote projecten en een groot netwerk zorgen ervoor dat projecten snel opgepakt worden waarbij een optimaal resultaat wordt bereikt. De kracht van Edufact is integrale advisering. Erfgoed zit niet alleen onder of boven de grond, het heeft een impact op de omgeving en de beleefbaarheid van het landschap.

In 2010 werd Edufact opgericht door drs Nathalie de Visser als antwoord op een groeiende vraag naar professioneel en praktisch advies. Edufact is vaste adviseur bij de gemeenten Hulst, Sluis en Terneuzen en bij Waterschap Scheldestromen.

Zeer fijne B&B gelegen in het meest bevochten stukje Frankrijk in de regio van Verdun. Maarten en Didi zijn de eigenaren van deze prachtige B&B. Maarten is naast auteur van meerdere boeken ook een zeer bevlogen en gastvrije gids. Naast de B&B is er ook een zeer mooi museum gesitueerd in het pand met een prachtige originele collectie. Kijk eens op http://www.14-18nantillois.com/ en boek nu!!


Zeeuwse Ankers. Website over het Zeeuwse erfgoed door de eeuwen heen.

http://www.zeeuwseankers.nl/


Meer weten over de dodendraad in 1914-1918? Check dan zeker ook deze link!!

https://www.dodendraad.org/